Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z i Tropik poklanjaju: Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima (6. knjiga “Šume”)

Kompanija “Tropik” predstavlja kolekciju knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima namijenjenu djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom.

Od 13. februara svakog četvrtka na kioscima je nova knjiga – a LJ&Z i Tropik svake sedmice poklanjaju dva primjerka – jedan ćirilični i jedan latinični!
Više o tome čitajte na kraju teksta!

Kolekciju čini dvadeset knjiga iz kojih ćete naučiti mnogo toga o morima, okeanima, sisarima, pticama, insektima… Ukratko, zavirićete u svaki kutak planete Zemlje! Ova poučna i zabavna edicija ponudiće odgovore na pitanja djeci koja počinju da istražuju svijet oko sebe.

Sve propuštene brojeve možete naručiti na www.tropik.ba

Prijatelji iz Stojutarske šume odlučili su upoznati druge šume i njihove stanare. Šume rastu na svim kontinentima osim Antarktika, a razlikuju se vrstom drveća i životinjama koje u njima stanuju. Saznaćete šta se događa na šumskom tlu, a šta u visokim krošnjama, kako se sporazumijevaju vukovi, kojim biljkama korijenje visi u vazduhu, gdje živi divovski pauk ptičar i koji je najveći cvijet na svijetu. Zanima li vas sve to? Onda knjigu u ruke!

Šesta knjiga – “Šume” u prodaji je po cijeni od 7,90 KM

Kako do poklona?

Jedan primjerak knjige “Šume” možete da osvojite za vama najdražeg klinca/klincezu! Lajkujte ovaj post i podijelite ga javno na vašem Facebook zidu, a u komentar stavite hashtag #LJZgiveaway! 

Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora uz pomoć stranice Random Comment Picker!

Foto: Tropik

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *