Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z i Tropik poklanjaju: Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima (7. knjiga “Livade”)

“Moja prva enciklopedija sa Winniejem Poohom i prijateljima” i dalje izlazi po prvobitnom planu, sve dok to bude moguće, te je možete pronaći na kioscima koji i dalje rade. Znamo da su djeca, zbog trenutne situacije, primorana da mnogo vremena provode u kućama, pa je potrebna dodatna zabava za najmlađe, a Disney enciklopedije donose znanje i zabavu zajedno!

Kompanija “Tropik” predstavlja kolekciju knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima namijenjenu djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom. Čini je 20 knjiga iz kojih ćete naučiti mnogo toga o morima, okeanima, sisarima, pticama, insektima… Ukratko, zavirićete u svaki kutak planete Zemlje! Ova poučna i zabavna edicija ponudiće odgovore na pitanja djeci koja počinju da istražuju svijet oko sebe.

Od 13. februara svakog četvrtka na kioscima je nova knjiga – a LJ&Z i Tropik svake sedmice poklanjaju dva primjerka – jedan ćirilični i jedan latinični!
Više o tome čitajte na kraju teksta!

 

Prostrana travnata područja nalazimo u svim krajevima svijeta. Na nekim livadama raste visoka trava, tako da se u njoj može sakriti tigar, a negdje je trava toliko kratka da pruža utočište tek malenim kukcima. Gepard, koji živi u suhim afričkim ravnicama, toliko je brz da bi mogao prestići automobil na autocesti. Može li mu uopšte neko pobjeći? Znate li da se od livadskog bilja mogu pripremiti razni lijekovi?

Brojeve koje ste propustili ili ih ne možete naći na kioscima, možete naručiti na www.tropik.ba ili posredstvom facebook stranice Tropik d.o.o. Zenica.

Sedma knjiga, “Livade”, je u prodaji po cijeni od 7,90 KM!

Kako do poklona?

Jedan primjerak knjige “Livade” možete da osvojite za vama najdražeg klinca/klincezu! Lajkujte ovaj post i podijelite ga javno na vašem Facebook zidu, a u komentar stavite hashtag #LJZgiveaway! 

Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora uz pomoć stranice Random Comment Picker!

Foto: Tropik

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *