Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z i Tropik poklanjaju: Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima (8. knjiga “Vodeni svijet”)

“Moja prva enciklopedija sa Winniejem Poohom i prijateljima” i dalje izlazi po prvobitnom planu, sve dok to bude moguće, te je možete pronaći na kioscima koji i dalje rade. Znamo da su djeca, zbog trenutne situacije, primorana da mnogo vremena provode u kućama, pa je potrebna dodatna zabava za najmlađe, a Disney enciklopedije donose znanje i zabavu zajedno!

Kompanija “Tropik” predstavlja kolekciju knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima namijenjenu djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom. Čini je 20 knjiga iz kojih ćete naučiti mnogo toga o morima, okeanima, sisarima, pticama, insektima… Ukratko, zavirićete u svaki kutak planete Zemlje! Ova poučna i zabavna edicija ponudiće odgovore na pitanja djeci koja počinju da istražuju svijet oko sebe.

Od 13. februara svakog četvrtka na kioscima je nova knjiga – a LJ&Z i Tropik svake sedmice poklanjaju dva primjerka – jedan ćirilični i jedan latinični!
Više o tome čitajte na kraju teksta!

Upoznajmo mora, rijeke, jezera i močvare, njihova obilježja i stanovnike! Kako ribe dišu pod vodom? Kako to da se ne smrznu u hladnim morima? Kako žive vodenkonji? Koliko je velik plankton? Šta su močvare i okeani i kako izgledaju riječne pritoke? Znate li da voda može odjekivati poput orgulja? U jednoj jedinoj kapi morske vode nalazi se milion živih bića, a veliki koraljni grebeni u potpunosti su načinjeni od živih bića!

Brojeve koje ste propustili ili ih ne možete naći na kioscima, možete naručiti na www.tropik.ba ili posredstvom facebook stranice Tropik d.o.o. Zenica.

Sedma knjiga, “Livade”, je u prodaji po cijeni od 7,90 KM!

Kako do poklona?

Jedan primjerak knjige “Vodeni svijet” možete da osvojite za vama najdražeg klinca/klincezu! Lajkujte ovaj post i podijelite ga javno na vašem Facebook zidu, a u komentar stavite hashtag #LJZgiveaway! 

Dobitnice/i će biti izabrani metodom slučajnog izbora uz pomoć stranice Random Comment Picker!

Foto: Tropik

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *