Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z ljetna čitaonica: Poklanjamo bestseler “Izbor” Nicholasa Sparksa

Čitanje nas opušta i zabavlja, ali ne samo to! Istraživanje Univerziteta Yale pokazalo je da ljudi koji nekoliko godina čitaju samo 30 minuta dnevno u prosjeku žive dvije godine duže od osoba koje nisu pročitale ništa! Možda u pretrpanom rasporedu tražite opravdanje zašto ne čitate, ali sada taj izgovor pada u vodu – ljeto je.

Ljepota&Zdravlje i Izdavačko preduzeće “Nova knjiga” iz Podgorice predstavljaju vam deset knjiga koje će vam biti odlično društvo na odmoru… Sve ove naslove možete potražiti na kioscima širom BiH, a mi vam ih i poklanjamo!

Naslovi koji će se naći u prodaji su: 1 STEPSKI VUK, Hermann Hesse; 2 IZBOR, Nicholas Sparks; 3 ČOVJEK PO IMENU UVE, Fredrik Backman; 4 NAPUKLO OGLEDALO, Agatha Christie; 5 POD TUĐIM UTICAJEM, Jane Austen; 6 DJEVOJKA IZ BRUKLINA, Guillaume Musso; 7 SVETAC, SURFER I DIREKTOR, Robin Sharma;POTRAGA ZA ODRI, Sophie Kinsella; 9 POVRATAK, Erich Maria Remarque; 10 PETI TALAS, Rick Yancey

Druga knjiga koju vam predstavljamo i koju možete osvojiti je “Izbor” Nichlolasa Sparksa!

Travis Parker ima sve što čovjek može da poželi – dobar posao, odane prijatelje, čak i kuću na obali u malom gradu Sjeverne Karoline. Travis uživa u životu i ima neobično uvjerenje da bi ozbiljna emotivna veza sputala njegov način života. Sve dok se u kući do njegove ne useli Gabby Holland. Njegovi pokušaji da osvoji Gabby odvešće ih, oboje, na put kroz nepredvidljive situacije.

Obuhvatajući period uzbudljivog početka ljubavi, braka i porodičnog života, Sparksov “Izbor” pred nas stavlja nedoumicu koliko daleko treba ići da bi se održala nada u ljubav? Ovo je storija o pronađenoj ljubavi i odlukama koje, nadamo se, nikada nećemo morati da donosimo.

KAKO DO POKLONA?

Tokom ljeta detaljnije ćemo vam predstaviti svaki od ovih deset naslova i u narednih deset sedmica jednu/jednog od vas obradovati poklon-knjigom. 

Uz hashtag #ŽelimČitati u komentaru na ovaj post na našoj Facebook stranici tagujte tri prijateljice/lja koji obožavaju knjige!

Uz pomoć stranice Random Picker narednog četvrtka saznaćemo ime dobitnice/ka druge knjige i objaviti detalje o novoj knjizi te započeti novi krug darivanja.

Sretno svima! 

Foto: Guliver/Getty Images, PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *