Categories POKLONI I AKCIJE

LJ&Z ljetna čitaonica: Poklanjamo bestseler “Svetac, surfer i direktor” Robina Sharme

Čitanje nas opušta i zabavlja, ali ne samo to! Istraživanje Univerziteta Yale pokazalo je da ljudi koji nekoliko godina čitaju samo 30 minuta dnevno u prosjeku žive dvije godine duže od osoba koje nisu pročitale ništa! Možda u pretrpanom rasporedu tražite opravdanje zašto ne čitate, ali sada taj izgovor pada u vodu – ljeto je.

Ljepota&Zdravlje i Izdavačko preduzeće “Nova knjiga” iz Podgorice predstavljaju vam deset knjiga koje će vam biti odlično društvo na odmoru… Sve ove naslove možete potražiti na kioscima širom BiH, a mi vam ih i poklanjamo!

Naslovi koji će se naći u prodaji su: 1 STEPSKI VUK, Hermann Hesse; 2 IZBOR, Nicholas Sparks; 3 ČOVJEK PO IMENU UVE, Fredrik Backman; 4 NAPUKLO OGLEDALO, Agatha Christie; 5 POD TUĐIM UTICAJEM, Jane Austen; 6 DJEVOJKA IZ BRUKLINA, Guillaume Musso; 7 SVETAC, SURFER I DIREKTOR, Robin Sharma; POTRAGA ZA ODRI, Sophie  Kinsella; 9 POVRATAK, Erich Maria Remarque; 10 PETI TALAS, Rick Yancey

Sedma knjiga koju vam predstavljamo i koju možete osvojiti je “Svetac, surfer i direktor”, bestseler Robina Sharme, jednog od vodećih svjetskih mislilaca!


S vremena na vrijeme pojavi se knjiga koja se svojom snagom i istinom obraća samoj suštini naše ličnosti i otkriva nam koliko je divan ovaj život koji nam je suđen. A vi ste upravo pronašli takvu knjigu.

Ovo je priča o Jacku Valentineu, čovjeku koji se osjećao veoma nepotpunim kao ljudsko biće i koji je krenuo u potragu za mudrošću kako bi živio sretniji, zdraviji i ljepši život.

Kroz niz susreta sa tri važna učitelja, Jack je otkrio moćnu filozofiju kojom bi mogao da promijeni svoju stvarnost i pristupi svojoj sudbini. Lekcija koju je Jack naučio kroz ovu izuzetnu avanturu podstaćiće vas da i vi stvorite sjajne prilike u svom životu – jer svaki kamen spoticanja na kraju predstavlja odskočnu dasku koja će vas približiti istini vašeg srca i vašem najboljem životu.

Ova knjiga će vam  pokazati kako da se oslobodite strahova, zavolite život i pronađete sreću za kojom tragate!

KAKO DO POKLONA?

Tokom ljeta detaljnije ćemo vam predstaviti svaki od ovih naslova i  jednu/jednog od vas obradovati poklon-knjigom. 

Uz hashtag #ŽelimČitati u komentaru na ovaj post na našoj Facebook stranici tagujte tri prijateljice/lja koji obožavaju knjige!

Uz pomoć stranice Random Picker narednog četvrtka saznaćemo ime dobitnice/ka druge knjige i objaviti detalje o novoj knjizi te započeti novi krug darivanja.

Sretno svima! 

Foto: Guliver/Getty Images, PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *