Categories POKLONI I AKCIJE

Poklanjamo MAGGI supice s likovima „Hello Kitty“ i „Spiderman“

Nestlé prvi u Europi proizveo supe za djecu s imenima poznatih dječjih crtanih likova „Hello Kitty“ i „Spiderman“, prepoznatljivim oblicima tjestenine te smanjenim sadržajem soli.

MAGGI-Hello-Kitty-640x823

Od početka oktobra na policama bosansko-hercegovačkih trgovina te na svim tržištima regije mogu se pronaći nove MAGGI supe s imenima poznatih crtanih likova „Hello Kitty“ i „Spiderman“. Promatrajući navike potrošača koje pokazuju da djeca sve više utječu na izbor prilikom kupovine te da je svaka treća kupljena supa upravo izbor djeteta, kompanija Nestlé odlučila je proširiti svoju ponudu ovom inovacijom. Nove supe laganog su okusa i sadrže male komadiće povrća, baš kako djeca vole, kao i zabavne oblike tjestenine s djeci najdražim crtanim likovima.

Prekomjeran unos soli predstavlja jedan od najznačajnijih problema prehrane djece. Zbog toga nove MAGGI supe „Hello Kitty“ i „Spiderman“, osim zanimljivih oblika, imaju i smanjen sadržaj soli, što je iznimno važno za dječju prehranu, a uz to su i posebno prilagođene ukusu najmlađih potrošača.

MAGGI-Spiderman

Kako je zima stigla, topli obrok će svima dobro doći, a s novim i zabavnim oblicima tjestenine roditelji više neće morati nagovarati djecu na objed. Dječaci i djevojčice će sada imati priliku u tanjiru pronaći svoje omiljene crtane likove i uživati u supama sa smanjenim udjelom soli.

Prve četiri čitateljke koje ostave komentar dobiće po 10 kesica supice.

8 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *