Categories POKLONI I AKCIJE

Sa LJ&Z na premijeru: “Padaće ćufte 2” u Multipleksu Palas Banjaluka

Portal ljepotaizdravlje.ba i Multipleks Palas poklanjaju vam ulaznice za premijeru filma “Padaće ćufte 2”. Film možete pogledati danas (24. oktobar) u 18.30 sati, a nagrađujemo dvije čitateljice/čitatelja sa po dvije ulaznice.

f1

“Padaće ćufte 2” nastavljaju tamo gdje je prethodna Sonyjeva animirana komedija stala.

Genijalnost pronalazača Flinta Lockwooda konačno je priznata kada je pozvan od strane svog idola Chestera da se pridruži kompaniji, gdje najbolji i najpametniji inovatori na svijetu stvaraju nove tehnologije za boljitak čovječanstva.

Chesterova desna ruka i jedan od njegovih najvećih izuma je Barb, izrazito inteligentna ženka orangutana s ljudskim mozgom, koja je lukava, manipulativna i voli da nosi karmin.

S

Flintov san je uvijek bio da on bude priznati inovator, ali sve se mijenja kada otkrije da njegova ozloglašena mašina, koja pretvara vodu u hranu, još uvijek radi.

Glasove junacima pozajmili su Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Andy Samberg, Benjamin Bratt, Neil Patrick Harris, Will Forte

f4

Film “Padaće ćufte 2” od danas je na repertoaru Palasa i prikazuje se u terminima: 16.15 i 18.15, a dodatni termini vikendom su u 12.15 i 14.15 sati.

[youtube p5oCRxT-UCo?]

Napomena: U nagradnoj igri mogu učestvovati članice i članovi naše Facebook stranice. Ukoliko to još niste postali, učinite to. Osobe koje ostave komentare konkurišu za nagradne ulaznice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *