Categories POKLONI I AKCIJE

Sa LJ&Z u kino: “Niko – Božićna potraga 2” u Multipleksu Palas Banjaluka

Portal ljepotaizdravlje.ba i Multipleks Palas poklanjaju vam ulaznice za projekciju animiranog filma “Niko – Božićna potraga 2” (film je sinhronizovan). Film možete pogledati danas (12. decembar) u 18.15, a nagrađujemo dvije čitateljice/čitatelja sa po dvije ulaznice.

f1

Niko se potajno nada da će se jednog dana njegova mama i njegov hrabri tata, koji je član slavnih Letećih snaga Djeda Mraza, ponovo sastati i napokon postati prava porodica, koju Niko nikada nije imao.

Zato se jako iznenadi kada mu mama kaže da je upoznala jednog potpuno običnog ali dobrog soba, koji se zove Luka i ima malog sina Vinka. Sljedeća vijest je da Luka i Vinko dolaze živjeti s Nikom i njegovom mamom.

Nikov svijet se ruši: on nikad više neće biti jedinac i mezimac, moraće živjeti s mlađim polubratom i pritom ga paziti, što nikako neće biti lagan zadatak kad je riječ o malom, slatkom i nestašnom Vinku…

Film “Niko – Božićna potraga 2” prikazuje se radnim danom u 18.15 h, a dodatni termini vikendom su 12 h i 14 h.

[youtube zD5cwS7fbh8]

Napomena: U nagradnoj igri mogu učestvovati članice i članovi naše Facebook stranice. Ukoliko to još niste postali, učinite to. Osobe koje ostave komentare konkurišu za nagradne ulaznice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *