Categories POKLONI I AKCIJE

Sa LJ&Z u kino: “Špijunka” u Multipleksu Palas Banjaluka

Portal ljepotaizdravlje.ba i Multipleks Palas poklanjaju vam ulaznice za projekciju filma “Špijunka”. Film možete pogledati u ponedjeljak (7. juna) u 17.30 h, a nagrađujemo dvije čitateljice/čitatelja sa po dvije ulaznice.

g2

Macho ekipu koju čine Jason Statham, Jude Law i muzičar Curtis James Jackson, poznatiji kao 50 Cent, zasjeniće jedna od najuspješnijih komičarki današnjice, Melissa McCarthy, kao tajna agentica američke obavještajne službe. Ona je zapravo junakinja iz sjene niza najopasnijih misija svoje agencije, a sada dobija priliku da prvi put izađe na teren… Susan postaje posljednja nada tajne operacije nakon što njen partner Bradley Fine (Law) završi iza rešetaka, a drugi top agent Rick Ford (Satham) biva otkriven. Njen zadatak je da se infiltrira u smrtonosni svijet dilera oružja i spriječi globalnu katastrofu!

No, svi Susanini snovi o pravoj akciji ubrzo će se rasplinuti, kada dobije novi identitet i postane – razvedena domaćica iz Iowe. Ipak, njena uloga u spašavanju svijeta možda je samo na prvi pogled neatraktivna i nezabavna.
Ne možemo a da ne spomenemo da se u filmu pojavljuje i najpoznatija britanska komičarka Miranda Hart…

Film “Špijunka” prikazuje se radnim danom u 17.30, 20 i 22.30 sati, a dodatni termin vikendom je u 12 sati.

Napomena: U nagradnoj igri mogu učestvovati članice i članovi naše Facebook stranice. Ukoliko to još niste postali, učinite to. Osobe koje ostave komentare ispod ovog teksta, konkurišu za nagradne ulaznice.

[youtube mAqxH0IAPQI]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *