Categories POKLONI I AKCIJE

Vodimo vas na koncert Bajage i Instruktora u Coloseum Club

Portal ljepotaizdravlje.ba i sarajevski Coloseum Club nagrađuju ljubitelje dobre zabave. Pripremili smo besplatne ulaznice za koncert Bajaga i Instruktora koji će se održati u petak, 27. septembara, s početkom u 22 sata, a nagrađujemo dvije čitateljice/čitatelja sa po dvije propusnice.

bajaga-B1-pokaz

Od samog nastajanja 1984. ovaj sastav je iz godine u godinu dokazivao i pokazivao zašto se nalazi na samom vrhu balkanske muzičke piramide. Veliki hitovi, sjajni tekstovi i ogromna vojska fanova, davno ih je uvrstila u historiju kao rock legende.

Prošle godine su objavili svoj deveti studijski album pod nazivom »Daljina, dim i prašina«, koji je prodat u 30.000 kopija. Pjesme su doživjele veliki uspjeh i vrlo brzo našle put do srca svoje publike, a pjesma »Još jednom« je postala instant hit.

Ponesite dobro raspoloženje, naoštrite glasne žice za pjevanje i uživajte u rock svirci te starim i novim hitovima sa uvijek raspoloženom, raspjevanom i rasplesanom ekipom u najboljem centru zabave u Sarajevu. Ulaznicu za koncert po cijeni od 15 KM možete kupiti na recepciji Coloseum Cluba.

Sve što treba je da na našoj Facebook stranici ostavite zanimljiv, duhovit komentar i uz malo sreće osvojićete ulaznice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *