Categories POKLONI I AKCIJE

WELEDA I LJEPOTA&ZDRAVLJE VAM POKLANJAJU

Weleda Dental Care je niz pasti za zube osmišljenih za promociju zdravlja zuba na prirodan način. Dental proizvodi razvijeni su u saradnji sa vodećim evropskim stomatolozima i formulisani sa organski uzgojenim
sastojcima. Na bazi pažljivo odabranih biljnih ekstrakata aktivno utiču na zdravlje zuba, sprječavajući nastajanje zubnog kamenca uz zdrave i jake desni.

dental care (1)

Nijedna Weleda pasta za zube ne sadrži fluor. Razlog se krije u tome što prevelik unos fluora može imati negativan učinak na organizam i stvoriti zdravstvene probleme. Fluor se svakodnevno unosi kroz vodu i hranu, te dodatne količine često nisu potrebne. Ukoliko postoji potreba za dodatnim unosom fluora u cilju poboljšanja zdravlja, to bi trebalo biti prepoznato i propisano od strane vašeg ljekara.

Stoga Weleda poklanja Biljni gel za zube, kao prirodnu zaštitu za osjetljive desni. Sadrži mineralno abrazivni gel koji detaljno i nježno čisti zube, bez nagrizanja zubne cakline. Ekstrakt iz ljekovitih biljki održava prirodnu ravnotežu u usnoj šupljini.

Čekamo tri najsretnija čitatelja koji će nam odgovoriti na nagradno pitanje: Navedite još neki proizvod iz ove Weleda Dental linije proizvode? Odgovor mozete potražiti i na facebook.com/weleda.ba
p.s. Odgovore nam pišite u vidu komentara na našu web stranicu (ispod teksta).

44 komentara

 1. Calendule Zahncreme, Kinder Zahngel, Calbei Zahnfleisch balsam, Ratanhai Zahncreme, Zahncreme, Pflancen Zahncreme, Sole Zahncreme

 2. Calendula pasta za zube,

  Ratanhia pasta za zube,
  Gel za dječije zubiće,
  Travel Salt pasta za zube,
  Biljni gel,
  Salt pasta

 3. Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba):  
  Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni) :
  Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni):
  Salt pasta (protiv nagomilaavanja plaka) :
    Biljni gel ( prirodna zastita za osjetljive desni i zube). 😀

 4. Weleda Ratanhia prirodna zubna pasta za jačanje desni, Weleda dječiji gel za zube, Calendula pasta za zube… 

 5. Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba): Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni) : Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni): Salt pasta (protiv nagomilaavanja plaka) : Travel Salt pasta za zube; Biljni gel ( prirodna zastita za osjetljive desni i zube).

 6. Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba):  Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni) : Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni): Salt pasta (protiv nagomilaavanja plaka).

 7. Weleda® Ratanhia tečnost za ispiranje usta – Ratanhia Mundwasser,

   Weleda®  dječiji gel za zube – Calendula Kinder Zahngel

 8. Calendula (Neven) pasta za zube, Gel za dječije zubiće, Ratanhia – pasta za zube, Salt – pasta za zube,Biljni gel-pasta za zube.

 9. Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba): Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni) : Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni): Salt pasta (protiv nagomilaavanja plaka) : Travel Salt pasta za zube; Biljni gel ( prirodna zastita za osjetljive desni i zube). 

 10. Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba): Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni) : Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni): Salt pasta (protiv nagomilaavanja plaka) : Travel Salt pasta za zube; Biljni gel ( prirodna zastita za osjetljive desni i zube). 🙂

 11. Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba): Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni) : Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni): Salt pasta (protiv nagomilaavanja plaka) : Travel Salt pasta za zube; Biljni gel ( prirodna zastita za osjetljive desni i zube).

 12.  Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba): Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni) : Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni): Salt pasta (protiv nagomilaavanja plaka) : Travel Salt pasta za zube; Biljni gel ( prirodna zastita za osjetljive desni i zube).

 13. Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba): Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni) : Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni): Salt pasta (protiv nagomilaavanja plaka) : Travel Salt pasta za zube; Biljni gel ( prirodna zastita za osjetljive desni i zube).

 14. Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba): Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni) : Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni): Salt pasta (protiv nagomilaavanja plaka) : Travel Salt pasta za zube; Biljni gel ( prirodna zastita za osjetljive desni i zube).
  Sviđa mi se · Odgovor · 6 sati

 15. Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba): Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni) : Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni): Salt pasta (protiv nagomilaavanja plaka) : Travel Salt pasta za zube; Biljni gel ( prirodna zastita za osjetljive desni i zube).

 16. Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba): Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni) : Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni): Salt pasta (protiv nagomilaavanja plaka) : Travel Salt pasta za zube; Biljni gel ( prirodna zastita za osjetljive desni i zube). 🙂

 17. Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba): Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni) : Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni): Salt pasta (protiv nagomilaavanja plaka) : Travel Salt pasta za zube; Biljni gel ( prirodna zastita za osjetljive desni i zube).

 18. Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba): Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni) : Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni): Salt pasta (protiv nagomilaavanja plaka) : Travel Salt pasta za zube; Biljni gel ( prirodna zastita za osjetljive desni i zube).

 19. Salt pasta (protiv nagomilaavanja plaka), Travel Salt pasta za zube, Biljni gel ( prirodna zastita za osjetljive desni i zube), Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba), Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni), Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni).

 20. Calendula pasta za zube,

  Ratanhia pasta za zube,
  Gel za dječije zubiće,
  Travel Salt pasta za zube,
  Biljni gel,
  Salt pasta

 21. Salt pasta (protiv nagomilavanja plaka), Travel Salt pasta za zube, Biljni gel ( prirodna zastita za osjetljive desni i zube), Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba), Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni), Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni).

 22. Ratanhia pasta za zube (cisti i jaca desni), Travel Salt pasta za zube, Biljni gel ( prirodna zastita za osjetljive desni i zube), Gel za djecije zubice (prirodna zastita za zubice kod beba), Calendula pasta za zube (prirodna zastita za zube i desni), Salt pasta (protiv nagomilaavanja plaka).

 23. Ratanhia pasta za zube,
  Gel za dječije zubiće,
  Travel Salt pasta za zube,
  Biljni gel,
  Salt pasta
  calendula pasta za zube

 24. Calendula pasta za zube,
  Ratanhia pasta za zube,
  Gel za dječije zubiće,
  Travel Salt pasta za zube,
  Biljni gel,
  Salt pasta

 25. Calendula pasta za zube,
  Ratanhia pasta za zube,
  Gel za dječije zubiće,
  Travel Salt pasta za zube,
  Biljni gel,
  Salt pasta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *