Categories PROMO

Ladies Night: Ispraćaj stare godine u znaku humanosti

Ispratili smo još jednu kalendarsku godinu, ali i godinu druženja ispisanu pozitivnim pričama. Jednom takvom smo zaokružili i ovu 2016, te smo na najljepši način podržali rad Sigurne kuće u Sarajevu. Naime, sve dame su sinoć imale priliku odigrati nagradnu tombolu, a sav prikupljeni novac od prodaje otišao je za rad Sigurne kuće. Mali korak za čovjeka, ali veliki za društvo, upravo tako bismo mogli opisati naše sinoćnje druženje koje je, pored humane misije, imalo i slavljenički karakter. Ispratili smo staru i svima poželjeli sretnu novu 2017. uz još druženja i dobrih priča. 

IMG_0177

Ambijent i atmosfera u Cinema Cityju sinoć su imali neku posebnu čar. Okićene jelke, divan catering, osvježavajući kokteli, mnoštvo prelijepih dama na jednom mjestu, sve je to doprinijelo pozitivnom prazničnom raspoloženju koje se sinoć osjetilo na svakom koraku. Dobru prazničnu atmosferu dodatno je zagrijala divna Emela Burdžović u ulozi animatorice/voditeljice i prekrasne djevojke koje su na modnoj reviji upriličenoj specijalno za ovu priliku, predstavile novu Meteorit kolekciju nakita brenda Oxette. Za make up djevojaka koje su sinoć blistale u svakom pogledu pobrinuo se Oriflame Cosmetics.

Za dobro raspoloženje, osim domaćina pobrinuli su se i uslužni momci catering ekipe Sunnyland Trebević, a za super osvježenje Vina Tikveš.

Na kraju, sve dame su dobile poklone naših partnera: Oriflame, Oxette, Elix, Nobel, Tosama, Nestle, te Intesa San Paolo Bank, Tosama, a najsretnije među njima osvojile su dvodnevni boravak u Termama Tuhelj, zatim dvodnevni boravak u Termama Olimia i profesionalni photoshooting u vrijednosti 300 KM.

Više o fotografskom dvojcu Agdal i Eso pročitajte na sljedećoj strani…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *