Categories PROMO

Limona – boca puna Mediterana

Sva godišnja doba imaju svoju čar, ali ljeto je ipak najdraži dio godine velikom broju ljudi. Ako se prisjetite bezbrižnosti djetinjstva, vjerovatno će vam se probuditi sjećanje na igru s vršnjacima, put na more, druženje na lokalnom zidiću i onaj osjećaj lakoće života. Upravo tom osjećaju svi težimo u trenucima opuštanja; naročito uz more, gdje se sve čini bolje. Miris borova, zvuk tlasa, povjetarac koji nam hladi mokru kožu i mekani ručnik ili ležaljka pod debelom hladovinom idealan su ljetni scenario. Inspirisana upravo ovim osjećajem, nastala je Limona, blago gazirani sok od limuna i limete koji ima i svoje negazirane kombinacije.  

Limona je kreirana na Mediteranu, gdje su polja limuna konstantni podsjetnik bogatstva ovog dijela svijeta.

Jedinstvena je po mnogočemu – unikatnoj recepturi, osvježavajućem i slatkastom okusu, posebnim voćnim kombinacijama te ambalaži koje odiše prirodom Mediterana. Napravljena je na prirodnoj bazi, bez umjetnih boja i aditiva.

Esenciju Limone čine limun i limeta te svježina citrusne pulpe koja ima nevjerovatan okus. Znajući kako svaka bočica Limone u sebi nosi DNK Mediterana, njen slogan podsjeća da je svaka bočica Limone –  Boca puna Mediterana.

Četiri kombinacije okusa

Svježina Mediterana skrivena je u četiri neobične kombinacije. Limona Original je blago gazirani sok od limuna i limete s malenim komadićima pulpe. Upravo pulpa čuva prirodni sok i daje dodatnu punoću okusu. Ljubitelji citrusne klasike odabraće upravo ovaj originalni okus. Za sve koji preferiraju dodatni talas svježine, preporuka je Limona Menta. Odlična kombinacija limuna i limete s mentom daje poseban okus svakom gutljaju. Blago gazirana, idealna je za miješanje u produženim, večernjim varijantama pića te u složenijim koktelima.

Kako korisnici negaziranih pića ne bi ostali zakinuti, osmišljene su Limona Bazga i Limona Đumbir i Med. Limona Bazga odlično pristaje uz jutarnju kafu ili kratak predah u popodnevnim satima. Izvrsna kombinacija bazge i citrusnih nota vratiće vas u djetinjstvo i podsjetiti na proljetni miris mediteranskog sela. Kratak i sladak predah za svaki dan. U zimskim danima kada najviše trebamo visoke temperature, Limona Đumbir i Med pružiće utjehu ljeta. Negazirana kombinacija limuna, limete, đumbira i meda objedinjuje sve najbolje darove Mediterana.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *