Categories PROMO

LJ&Z Meetup: Avon poklanja predivne TTA Celebrate mirise učesnicama našeg druženja!

Od prve kapljice Today mirisa koji je poznati kreator parfema Olivier Cresp stvorio prije 15 godina, pa sve do najnovijeg TTA Celebrate mirisnog dua – i to opet iz laboratorije ove vrsne zvijezde u industriji parfema – mirisna linija Today Tomorrow Always iz Avona postala je broj jedan na listi mirisa dama širom svijeta!

Foto: Avon

Avon stoga, proslavljajući ovu predivnu mirisnu godišnjicu, ponosno predstavlja novi limitirani mirisni duo iz linije TTA parfema, TTA Celebrate za nju i njega. Mirisi za nju i njega koji se savršeno upotpunjuju, donose dašak pariske romantike, otkrivaju onaj trenutak kad srce zna da se događa nešto posebno…

I ovaj predivan miris naći će se u LJ&Z Goody Bagu na našem prvom online Meetupu u Sarajevu!

“Topao i radostan: to su emocije o kojima sam razmišljao kada sam dizajnirao TTA Celebrate. Htio sam da proslavimo nevjerovatnih 15 godina trajanja TTA priče i dam joj vlastiti pečat”, izjavio je kreator mirisa Olivier Cresp.

Sve o prvom LJ&Z online Meetupu saznajte OVDJE!

Inspiraciju je, nastavlja, dobio dok je posmatrao zaljubljene parove u šetnji Parizom.

Foto: Avon

“Oni žive svoju ljubav svaki dan, uživaju u svakom zajedničkom trenutku, u ljubavi koja traje. Poput TTA parfema koji i nakon 15 godina, utjelovljuju čiste osjećaje i romantičnost trenutka, novi Celebrate mirisi dodaju i sreću, uzbuđenje i sjaj u njihove oči”, rekao je Olivier.

On je zvijezda parfemske industrije i dizajnirao je brojne mirisne kreacije za velike modne kuće, a njegov najprepoznatljiviji mirisni trag u Avonu je upravo kultna Avon Today Tomorrow Always mirisna linija.

Today Tomorrow Always Celebrate slave ljubav, slave vjernost i to na najbolji mogući način, neodoljivim mirisnim notama:

Today Tomorrow Always Celebrate za nju krase note nerolija, tuberoze i narandže u kombinaciji sa eteričnim uljem limuna i benzoin notama koji daju pravi ženstveni ton ovom parfemu.

Foto: Avon

Today Tomorrow Always Celebrate za njega krije note bergamota, lavande i vanilije na bazi muževne mahovine dok zajednička nota oba parfema, neodoljivi neroli, daje posebnu sponu ovim mirisima.

Foto: Avon

Vidimo se u Sarajevu!

ljepotaizdravlje.ba

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *