Categories PROMO

Luksuzni kozmetički brend “Biologique Recherche” srebrni sponzor sajma kozmetike “Beautiful”

Planetarno uspješna priča Biologique Recherche počela je prije više od 40 godina sa biologom, fizioterapeutom i doktorom medicine – Yvan, Josette i Philippe Allouche, koji su ujedinili znanje i ljubav i dali trajni doprinos svijetu kozmetike i njege.

Foto: PR

Zahvaljujući kombinaciji kliničkog pristupa, koncentriranim proizvodima, kao i preciznim protokolima za primjenu, metodologija Biologique Recherche pruža nevjerovatnu efikasnost. Svi tretmani Biologique Recherche zadovoljavaju specifične kriterije – veoma visok nivo aktivnih elemenata u biljnim, organsko morskim i biološkim ekstraktima te odsustvo sintetičkih mirisa.

Luksuzni kozmetički brend Biologique Recherche predstaviće se javnosti i profesionalcima u kozmetičkoj sferu na sajmu kozmetike i ljepote “Beautiful” 21. i 22. septembra godine u hotelu Hills, gdje vas očekujemo.

Foto: PR

Ovo je ujedno i savršena prilika za saradnju sa Biologique Recherche predstavništvom u BiH. Uz široku paletu profesionalnih tretmana i proizvoda, Biologique Recherche brend pruža kompletan poslovni paket za uspješno partnerstvo sa profesionalcima u kozmetičkoj sferi, kompanijama iz BiH koje nastoje postići nivo usluge koji je standardiziran širom svijeta.

“Biologique Recherche” nisu proizvodi i tretmani masovnog tržišta i oni se prodaju isključivo u klinikama, salonima, SPA hotelima i ostalim ustanovama koje vode brigu na visokom nivou o klijentima u kozmetičkoj sferi.

Foto: PR

Biologique Recherche partnerima pruža podršku u svim fazama. Svjesni smo da je znanje izuzetno važno, zbog čega osiguravamo kontinuiranu obuku kako bi svaki profesionalac koji dolazi u kontakt s Biologique Recherche proizvodima i tretmanima bio educiran i osposobljen pružiti vrhunsko znanje i vještine u skladu s definisanim protokolima.

Početni program obuke obuhvata detaljne informacije o ovom brendu, proizvodima za njegu kože lica, tijela i kose, te protokolima tretmana.

Generalni zastupnik i distributer “Biologique Recherche” brenda za BiH je “Contour D” u Sarajevu.

Više informacija na: www.biologique-recherche.ba
Facebook: @BiologiqueRechercheBiH
Instagram: Biologique_Recherche_Bosnia

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *