Categories PROMO

Nova komunikacijska platforma Mg Mivele i nova voda bez mjehurića: Neki mogu sve!

Uz volju, realizacija svih dnevnih obaveza na poslu i kod kuće postaje zadovoljstvo, i kada se uz to vodi računa o zdravlju, tada je sve moguće. Upravo na ovom konceptu, zasnovana je nova Mg Mivela komunikacijska platforma.

Kada uz sebe imate vodu kao jedinstveni prirodni izvor magnezijuma, koja u jednom litru sadrži gotovo cjelokupni preporučeni dnevni unos ovog minerala, potrebnog za stvaranje energije, smanjenje umora, pravilan rad mišića i srca, tada možete da postignete sve.

Da neki zaista mogu sve, dokazali su i iz Mg Mivele jer su sada svim ljubiteljima negazirane vode omogućili da uživaju u novoj Mg Miveli. Nova, negazirana Mg Mivela, osim hidratacije osiguraće vam 343 mg magnezijuma u litri vode, tako da u njenom osvježavajućem ukusu i kvalitetu mogu uživati svi oni koji vole vodu bez mjehurića.

Sa Mg Mivela vodom, bez obzira koju izaberete, budite sigurni da ste napravili pravi izbor. Bićete hidrirani, osiguraćete dnevnu dozu magnezijuma i imaćete dovoljno snage, energije i volje za sve izazove koji su pred vama!

Neki mogu sve, budite i vi među njima.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *