Categories PROMO

Poslovne veze koje traju

HT ERONET je darovao neke od svojih dugogodišnjih poslovnih korisnika, među ostalima HercegovinaVino  i Karting Klub iz Mostara, čije je predstavnike danas u Mostaru osobno darovao direktor Sektora za prodaju, Robert Crnjac.

“S velikim zadovoljstvom u ovo predblagdansko vrijeme, darivamo neke od naših najstarijih i najvjernijih korisnika i poslovnih partnera. Kada se odnos i suradnja protegnu na ovoliko  godina, neminovno se razviju prisniji kolegijalni i partnerski odnosi, što je svakako slučaj sa predstavnicima ova dva poduzeća, Hercegovinavino i Karting klub. Veze su to koje traju, kao što poručuje naš novi slogan”, izjavio je direktor prodaje, Robert Crnjac, dodavši kako HT ERONET nastavlja i u budućnosti izgrađivati partnerske odnose sa važnim privrednim subjektima u BiH i što je najbitnije, nuditi kvalitetna poslovna rješenja u obliku digitalnih proizvoda i usluga.

Mjesec darivanja se nastavlja, pa će u sljedećih nekoliko dana, HT ERONET darovati i nekolicinu privatnih korisnika prigodnim i vrijednim poklon paketima.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *