Categories PROMO

Promocija prvog Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa “beautiFUL2019” održana u Banjaluci

Promocija Prvog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 nakon Mostara održana je i u Banjaluci. U tržnom centru Delta Planet Banja Luka od 17 do 20 sati posjetioci su mogli saznali sve potrebne informacije o održavanju sajma i cjelokupnom programu.

Make-up artist Tamara Udovičić šminkala je sretnu dobitnicu koja je izvučena u  nagradnoj igri koja je održana na facebook stranici Beautiful. Osim toga, nagradu iznenađenja, personalizovani dnevnik kompanije Sfera d.o.o. Mostar dobila je Marijana Kovačević.

Promocija Sajma u Banjaluci
Promocija Sajma u Banjaluci

Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 biće održan 21. i 22. septembra godine u Hotelu Hills, u Sarajevu. Sajam će biti izložbeno-prodajnog karaktera, te sve posjetioce očekuju popusti, nagrade igre, ali i bogat program: masterclassovi, koneferencija, te izložbeni popust sponzora sajma. Više od 100 brendova predstaviće se na sajmu odličnim ponudama i sajamskim popustima.

Promocija Sajma u Banjaluci

Za sve zainteresovane osiguran je prevoz, a više informacija možete dobiti posredstvom facebook stranice ili web stranice www.sajam.beautiful.ba

Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebrni sponzori: Biologique Recherche, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland. Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namjenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav. Ulaz je besplatan.

Promocija Sajma u Banjaluci

Naredna promocija sajma biće održana u Tuzli i Sarajevu.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *