Categories PROMO

Samsung pametna računica – uštedite novac i smanjite potrošnju električne energije

Kupujete ili renovirate stan i tražite vrhunske uređaje koji će ostvariti sve vaše želje? Ili vam je upravo mašina za pranje veša otkazala svoju poslušnost i u potrazi ste za novom? Samsung ima odlično rješenje za vas, a pritom ćete i uštedjeti!

Kako bi svojim korisnicima pružio dodatnu sigurnost i pokazao koliko cijeni njihovu vjernost, Samsung je pripremio nove promotivne aktivnosti. Kupovinom odabranih modela Samsung mašina za pranje veša, sušenje veša i kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša te frižidera, možete smanjiti potrošnju električne energije i uštediti do 25%. Takođe, uz kupljeni frižider ili mašinu za pranje veša dobijate i petogodišnju garanciju.

Foto: Samsung

Uz Samsung frižider riješićete se neželjenog nakupljanja leda i odmrzavanja, a svojim će se savršenim dizajnom sigurno odlično uklopiti u vašu kuhinju. Zahvaljujući NO Frost tehnologiji možete zaboraviti na neželjeno nakupljanje leda i mukotrpno odmrzavanje. Ova tehnologija poboljšava protok zraka i održava stalnu temperaturu u svakom dijelu frižidera, čime se sprečava nakupljanje leda i inja.

Foto: Samsung

Svojim savremenim dostignućima, Samsung mašina za pranje veša sa QuickDrive™ tehnologijom skraćuje vrijeme pranja i do 50%, a potrošnju energije do 20%. Q-Drum™ ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se nezavisno okreću, a rezultira brzim, moćnim i nježnim pranjem. Uz pomoć tehnologije vrata  AddWash™ omogućeno vam je dodavanje odjeće nakon pokretanja ciklusa pranja.

Želite li uštedjeti električnu energiju i novac – do 30. juna iskoristite popuste na pojedine modele.

Više informacija o ovoj promociji, popis modela i ovlaštenih prodajnih partnera nalazi se linku www.samsung.com/hr/offer/bih-pametna-racunica/, a kako biste ostvarili pravo na ponudu morate registrovati kupljeni proizvod najkasnije 60 dana od dana kupovine. Takođe, uz kupljeni frižider ili veš mašinu ostvarujete pravo na 5 godina garancije, a informacije kako ih ostvariti pronađite na www.samsung5godinagarancija.ba

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Samsung korisnički centar na broj telefona 00387 55 233 999, po cijeni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *