Categories PROMO

Sarajevo: Prvi sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 promovisan u glavnom gradu

Promocija Prvog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 sinoć je održana u Sarajevu. Ispred BBI Centra make-up artist Adi Hasić šminkao je sretnu dobitnicu koja je izvučena posredstvom nagradne igre koja je održana na facebook stranici Beautiful.

Poznati šminker Adi Hasić šminkao je sretnu dobitnicu 

Naime, Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 biće održan 21. i 22. septembra u Hotelu Hills, u Sarajevu.

Sajam će biti izložbeno-prodajnog karaktera, te sve posjetioce očekuju fantastični popusti do čak 50%, vrijedne nagrade, ali i bogat program. Više od 100 brendova predstaviće odličnu ponudu i novitete.

Za sve zainteresovane osiguran je prevoz, a više informacija možete dobiti na facebook stranici Beautiful ili na webu: www.sajam.beautiful.ba

Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebrni sponzori: Biologique Recherche, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland.

Cilj organizatora sajma je da ovo postanetradicionalni događaj namijenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav.

Ulaz je besplatan, a svi su dobrodošli.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *