Categories PROMO

The Frajle stižu u Banjaluku: “Četiri dame jedan show”

Šarmantni novosadski kvartet “The Frajle” spada u red muzičkih sastava uz koji vam je sjajno raspoloženje zagarantovano. U Banjaluku, u Narodno pozorište Republike Srpske stižu 6. maja, a koncert počinje u 20 sati i mi vas vodimo na svirku!

Koncerti Frajli su zagarantovana zabava...
Koncerti Frajli su zagarantovana zabava…

Svojom orginalnošću i potpuno nesvakidašnjim scenskim ugođajem za veoma kratno vrijeme stekle su veliki broj fanova širom regiona.

Nakon velikog uspjeha koji su je donijeli albumi “Naš prvi album sa putovanja” i  “A strana ljubavi”, Frajle su krajem prošle godine izdale novi album “B strana ljubavi”, koji je već svojim prvim singlovima zadobio izuzetne simpatije publike.

Ono što ih krasi sve ove godine jeste i činjenica da su svojim angažmanom Frajle pomogle uspješnost brojnih humanitarnih akcija. Tako je i sa albumom “B strana ljubavi”, čijom kupovinom donirate sredstva udruženjima oboljelih od raka dojke u BiH.

...jer one su "četiri dame a jedan show"!
…jer one su “četiri dame a jedan show”!

Frajle su na bh. turneju krenule 15. aprila (koncertom u Zenici), a završiće je 7. maja nastupom u dvorani Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu. Nastupi u Zenici i Tuzli bili su istinski spektakli, a na oba koncerta publika ih je ovacijama ispratila sa scene.

Takav spektakl očekuje i Banjalučane, jer u Narodno pozorište RS Frajle donose svo svoje muzičko umijeće i obećavaju lavinu dobrog raspoloženja. Svi koji su nekad slušali novosađanke na live nastupima slažu se da četiri dame na scenu donose poseban show i muzičku energiju po kojoj se njihove svirke dugo pamte.

Ne dopustite sebi da propustite susret sa Frajlama, jer one su “četiri dame, a jedan show”.

Ulazinice za banjalučki koncert benda “The Frajle” po cijeni od 15 KM možete kupiti na biletarnici Narodnog pozorišta RS.

KAKO DO ULAZNICA: Ljepota&Zdravlje poklanja vam dvije ulaznice za ovaj koncert. U komentaru ispod ovog posta na facebooku navedite ime vaše prijateljice koju želite da vodite na koncert i otkrijte nam neku vašu anegdotu. Autorka komentara koja nas najviše nasmije dobiće ulaznice. Pobjednicu proglašavamo u četvrtak, 5. maja! 

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *