Categories PROMO

U Sarajevu otvoren novi koncept dućan Exclusive

Sarajevsku Radićevu ulicu od ovog vikenda krasi i specijalno dizajniran izlog novog multi-brand koncept dućana Exclusive, koji svojim kupcima nudi pomno izabran darovni, školski i uredski asortiman. Novim vizuelnim identitetom, Exclusive je svoja vrata otvorio Sarajevu u zgradi austrougarskog stila, i to zanimljivim enterijerom koji se proteže na tri nivoa.

S ciljem da Inspirišu život, prvi koncept dućan ovog tipa, otvorila je kompanija Exclusive.

“Ovaj dućan predstavlja sliku vrijednosti koje mi njegujemo i nastojanje da u gradu u kojem živimo i volimo ponudimo nešto lijepo. Cilj nam je da nastavimo donositi globalne trendove na lokalno tržište, te da stvorimo mjesto koje pruža mogućnost jedinstvenog izbora. Naša nepokolebljiva posvećenost, ljubav i strast nas vode ka tom cilju”, istakla je ovim povodom kreativna direktorica Elma Porobić.

Prilikom osnivanja, 1991. godine, osnovna djelatnost ove kompanije bila je trgovina papirom, proizvodima od papira i uredskim materijalom. Danas, Exclusive nudi mnogo više, pa se tako u ponudi nalazi preko 15.000 različitih artikala u sedam kategorija.

U sklopu ove široke lepeze proizvoda moguće je pronaći artikle za djecu, poput školskog pribora i igračaka, kancelarijski materijal i računarsku opremu, ali i umjetnički pribor, te darovni asortiman.

Kompanija Exclusive ima tri poslovne jedinice i četiri prodavnice u tri bh. grada, Sarajevu, Tuzli i Zenici, u kojima svoju ulogu pouzdanog partnera od danas obnaša u novom, inspirativnom duhu.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *