Categories PROMO

Zonin – Prosecco tradicije, kvalitete i svakog prazničnog događanja

Kod svečanih proslava, zakuski ili klasičnog porodičnog okupljanja atmosferu i ukus svih uzvanika nije najjednostavnije zadovoljiti. Iz tog razloga apsolutno je teško odabrati koje piće ponuditi u tim dragocjenim trenucima opuštanja.

Ovdje vrijedi ono staro pravilo koje kaže da nijedno okupljanje neće biti potpuno, ako ne ponudimo pravi užitak u proseccu koji svojim balončićima odaje svečanost zajedničkog trenutka.

Zonin Prosecco 1821 svojim uvijek posebnim dizajnom boce nudi eleganciju u okusu, profinjenost u serviranju te uživanje prilikom ispijanja jednog od najprodavanijih svjetskih prosecca. Zaokruženost okusa s iznimno nježnom notom badema idealan je za aperitiv, ali i kao odličan pratilac deserta te laganih jela. Svojom svijetlo-slamnato-žutom bojom te izrazito profinjenom pjenušavošću biće savršeni dekor svakog blagdanskog stola.

Obala Grupa uz već ranije spomenuti Zonin Prosecco 1821 na tržištu je predstavila i Zonin Prosecco Ice koji svojom elegantnom bijelom bojom flaše donosi apsolutni dašak glamura. Ističe se i načinom serviranja uz četiri kockice leda i kriškom limete kako bi se naglasila blaga pjenušavost te bogat mirisan i svjež voćni bouquet kao savršena kombinacija svima koji se vole osjećati drugačije.

Zonin dugogodišnjom tradicijom od daleke 1821 godine svrstava se kao sinonim za kvalitet te simbol vinarstva i vinske kulture. Dobitnik je mnogih prestižnih nagrada, a u 2019-toj godini proglašen je najprodavanijim pjenušcem u svijetu.

Tekst i foto: PR

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *