Bavarska salata

by | 7 Oktobra, 2019

Sastojci (4 porcije):

3 kašike vlasca
500 g salame
3 kašike goveđeg temeljca
šećer
3 glavice crvenog luka
185 g kiselih krastavaca
so i biber
4 kašike biljnog ulja
3 kašike svijetlog vinskog sirćeta

Priprema: 

Salamu i luk nasijecite na trakice, a krastavce na kockice, pa sve stavite u posudu za salatu. Od ulja, sirćeta, temeljca i nasjeckanog vlasca napravite preliv. Začinite solju, biberom i šećerom te prelijte po salati. Pospite vlascem po želji i poslužite s bavarskim pecivom.

Izvor: kaufland.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.