Categories Desert

Bezglutenska kaša od kokosa s čokoladom i pistacijama

Sastojci:

100 ml mlijeka
30 ml vrhnja za šlag
1 jaje
1 velika banana
2 velike kašike kokosovog brašna
topljena tamna čokolada
pistacije

Postupak:

U blenderu izmiksajte bananu s malo mlijeka, da bi dobili glatku smjesu.

Ulijte ostatak mlijeka i vrhnja u posudu i na laganoj vatri polako zagrijte.

Uz stalno miješanje, dodajte kokosovo brašno. Kada se kokos potpuno stopio s mlijekom, dodajte smjesu od banane i nastavite miješati.

Na kraju, dodajte i jedno jaje u smjesu, te miješajte na laganoj vatri nekoliko minuta dok se smjesa ne zgusne poput kaše.

Servirajte u zdjelice, prelijte topljenom čokoladom i pistacijama.

Izvor: gastro.24sata.hr Foto: Laura Roman

Author: S. Vujanović

web-urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *