Brzi čokoladni mug cake

by | 9 Februara, 2019

Sastojci:

2 kašike kokosovog mlijeka
2 kašike bademovog brašna
2 kašike kakaa
2 kašike šećera
½ kašičice ekstrakta vanilije
prstohvat soli

Priprema:

Pomiješajte sve sastojke i prelijte ih u posudicu za souffle ili lijepu šolju.

Pecite u mikrovalnoj 45 – 90 sekundi, u zavosnosti od jačine rerne. Najbolje je da šolju izvadite i provjerite.

Pustite da odstoji minutu – dvije, a potom servirajte uz tučeno vrhnje ili kuglicu sladoleda.

Izvor: gastro.24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.