Brzi keks bez brašna

by | 12 Jula, 2020

Sastojci:

250 grama kremastog maslaca od kikirikija
200 grama šećera
1 veliko jaje

Priprema:

U mikseru pomiješajte jaje sobne temperature sa šećerom i maslacem od kikirikija dok ne dobijete jednoličnu, ali ljepljivu smjesu.

Kašikom za sladoled podijelite smjesu na loptice. Svaku lopticu rukama izradite u kuglicu.

Stavite tako pripremljenu kuglicu na papir za pečenje pa ju spljoštite vilicom.

Keks stavite peći u prethodno zagrijanu rernu na 180 stepeni oko 18 minuta.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.