Krambl sa šumskim voćem i sladoledom

by | 31 Jula, 2017

Donosimo vam recept za pravu ljetnu poslasticu koju ćete obožavati!

Foto: Thinkstock

Priprema:

Nasjeckajte kajsije i pomiješajte ih u šoljici od 3 dl sa crvenim ribizlama i borovnicama. Dodajte smeđi šećer, limunov sok i liker, pa sve izmiješajte. Pospite voće sa mljevenim keksom i krupno isjeckanim prepečenim bademima.

Šoljicu stavite u mikrovalnu četiri minuta na 650 W. Poslužite krambl sa sladoledom od vanile.

Kliknite na sledeću stranu…

Foto: Thinkstock

Sastojci:
šaka borovnica
šaka crvenih ribizli
kašičica limunovog soka
kašičica likera od borovnica
2 kašike smeđeg šećera
2 kajsije iz kompota
šaka integralnog keksa
Kašika sjeckanih prepečenih badema

Savjet: Na isti način se mogu pripremiti i voćne pite s podlogom od keksa. Otopite u mikrovalnoj dvije kašike maslaca, pomiješajte sa mljevenim keksom i to stavite na dno šoljice. Zatim dodajte preliv od pasiranog voća i pecite.

Izvor: lepotaizdravlje.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.