Lazanje sa špinatom

by | 14 Maja, 2012
POTREBNO JE
1 kg špinata, 250 g lazanji, 1 čen bijelog luka, 2 kašike maslaca, 300 g svježeg sira, 200 g kisele pavlake, 1 glavica crnog luka, 150 g rendanog topivog sira, muskatni orah, biber, so
PRIPREMA
Na rastopljenom maslacu propržite sitno sjeckani crni i bijeli luk. Očistite i operite špinat, pa ga prokuhajte u vreloj vodi. Zatim ga ocijedite i pomiješajte s lukom. Začinite muskatnim orahom, posolite i pobiberite. Sir pomiješajte s pavlakom, podgrijte, pa posolite i pobiberite. U dobro namašćen pleh naizmjenično redajte lazanje, špinat i sos sa sirom. Završite sosom. Pospite topivim sirom i pecite u rerni na 200 stepeni oko 45 minuta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.