Štrudla sa šljivama – da još malo uživamo u ljetu (RECEPT)
Štrudla sa šljivama ukusni je desert u kojem uživamo na prelazu iz ljeta u jesen! Donosimo vam recept... U šljivama još možemo uživati i - iskoris...
Kruške imaju dosta toga da ponude. Slatke, sočne, odlično se kombinuju i uz slane i uz slatke sastojke. Mi smo odabrali jedan desert koji je prije svega zdrav.
Sastojci:
Priprema
Zagrijte rernu na 180°C. Kruške presjecite na pola i izdubite sredinu. U pleh stavite papir za pečenje. Poslažite kruške, premažite ih medom i pospite cimetom i muškatnim oraščićem. Pecite 30 minuta. Izvadite i pustite da se hladi 5 do 10 minuta. Dok se kruške hlade pomiješajte preostale sastojke. Napunite smjesom kruške i poslužite.
Izvor: lepotaizdravlje.rs/Foto: Thinkstock/A.G.