Medene kocke – slatki klasik

by | 4 Februara, 2020

Sastojci:

200 g brašna
350 ml mlijeka
2 kašike ulja
100 g šećera
kašičica začina za medenjake
kašičica sode
300 g tamne čokolade

Priprema:

Sve sastojke stavite u veću zdjelu i izmiksajte.

Zagrijte rernu na 180 stupnjeva. Posudu za pečenje premažite maslacem i ulijte polovinu tijesta. Pecite 10 minuta.

Izvadite iz pećnice i premažite omiljenim džemom, a zatim prelijte ostatkom smjese i pecite još dvadesetak minuta.

Kad se ohladi prelijte rastopljenom  tamnom čokoladom.

Izvor: gastro.24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.