Posni keksići s bananom

by | 7 Decembra, 2017

Foto: Thinkstock

Sastojci:

3 zrele banane
180 g zobenih pahuljica
175 g urmi (bez košpica)
⅓ šolje ulja
1 kašičica ekstrakta vanilije

Priprema:

1. Zagrijte rernu na 175°C.
2. U velikoj posudi ispasirajte banane, pa im dodajte zobene pahuljice, ulje, ekstrakt vanilije i isjeckane urme. Sve dobro promiješajte i ostavite smjesu da odstoji 15 minuta.
3. Kašikom vadite kolačiće i redajte na tepsiju obloženu papirom za pečenje.
4. Pecite kolačiće 20 minuta u rerni zagrijanoj na 200°C.

IZVOR: POŠALJI RECEPT

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.