Puslice sa lješnikom i čokoladom

by | 31 Jula, 2018

Sastojci:

2 bjelanca
200 g šećera
2 kašičice sirćeta
100 g lješnika
100 g čokolade

Priprema: 

U porculanskoj posudi umutiti bjelanca u čvrst snijeg, a potom postepeno dodavati šećer. Mutiti sve dok se šećer ne rastopi. Na kraju dodati dvije kašičice sirćeta i promiješati. Tepsiju obložite pek papirom i na njemu pomoću šprica praviti oblik po želji. Puslice sušiti u prethodno zagrijanoj rerni, na 100 stepeni oko 60 minuta.

Kada se puslice ohlade, uvaljati ih u topljenu čokoladu i lješnik.

Izvor: superreepti.rs Foto: Thinkstock

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.