Sirovi kolač od breskvi i malina

by | 4 Jula, 2019

Sastojci:
Podloga
1 šolja indijskih oraščića
1 šolja klice heljde
1/2 šolja agava sirupa
Fil
1 šolja indijskih oraščića
1/2 šolje agava sirupa
2 kašike kokosovog ulja
malo vanilije burbon
1 breskva (zrela i slatka)
1/4 šalice malina

Priprema:

Miksajte indijske oraščiće i heljdu do brašna. U dobijeno brašno dodajte agava sirup te miksajte dok se smjesa ne poveže. Dobijenu smjesu ravnomjerno rasporedite po kalupu, a zadnjom stranom kašike te čvrsto pritisnite.

Fil: Sve sastojke stavite u blender i miksajte do kreme, po želji dodajte još agava sirupa ili voća. Kremu rasporedite po kori kolača, te po vrhu rasporedite tanko narezane breskve.

Izvor: jutarnji.hr/dobrahrana

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.