Slatki rolat po bakinom receptu

by | 6 Decembra, 2019

Sastojci:

5 jaja
5 kašika šećera
5 kašika brašna
vanilin-šećer
1/2 praška za pecivo
5 kašika džema po izboru

Priprema:

Umutite mikserom jaja i šećer, dodajte brašno, prašak za pecivo i vanilin-šećer, a zatim u pravougaoni pleh stavite papir za pečenje, podmažite ga uljem, pospite malo brašna i sipajte umućenu smjesu.

Pecite koru na 200 stepeni, otprilike 15 minuta.

Kada se ohladi premažite je džemom, uvijte u rolat i stavite u firižider da se stegne.

Izvor: novosti.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.