Štrudla sa šljivama – da još malo uživamo u ljetu (RECEPT)
Štrudla sa šljivama ukusni je desert u kojem uživamo na prelazu iz ljeta u jesen! Donosimo vam recept... U šljivama još možemo uživati i - iskoris...
Ukusni, hrskavi keksići koji se tope u ustima, a bez šećera, brašna i jaja… Pa, da li tako nešto uopšte postoji? I te kako! I mi vam donosimo recept za baš takve kolačiće, koji se pritom pripremaju za samo 15 minuta!
Internet zajednica prosto je “luda” za ovim receptom, a to nas ni ne čudi, s obzirom da su niskokalorični, a ipak veoma ukusni. Oni su savršena užina ako vodite računa o liniji – zasladićete se, a bez griže savesti.
Potrebni sastojci:
Uputstvo za pripremu pročitajte na sljedećoj strani…
Priprema:
Izgnječite banane dobro i pomiješajte ih sa zobenim pahuljicama tako da dobijete kompaktnu smjesu. Pleh obložite papirom za pečenje, a potom na njega redajte keksiće koje ste prethodno oblikovali među dlanovima.
Ubacite keksiće u rernu na 200 stepeni. Ostavite ih da se peku oko 15 minuta, sve dok ne dobiju zlatno-smeđu boju.
Gotovo!
Sada navalite na ove slasne zalogaje i ne brigajte – ovi keksići na 100 grama nemaju više od 100 kalorija.
Izvor: Life content (lepotaizdravlje.rs)