Kajzerice s teletinom

by | 22 Aprila, 2014

Clipboard156

Sastojci:

  • 4 integralne kajzerice
  • 350 g teletine
  • 4 lista tost sira
  • 2 paradajza
  • 2 krompira
  • 4 kisela krastavca
  • 1,5 dl pavlake
  • 2 dl ulja
  • bijeli luk u prahu
  • mješavina začina

Priprema:
1. Paradajz i kisele krastavce isjeći na kolutove.
2. Posebno umutiti pavlaku, malo bijelog luka u prahu i mješavinu začina.
3. Teletinu isjeći na 4 šnicle, začiniti po ukusu i propržiti na malo ulja s obje strane kako bi porumenele.
4. Krompir oljuštiti, isjeći na štapiće i propržiti na vrelom ulju kako bi porumeneo.
5. Kajzericu zasjeći po sredini, premazati mješavinom pavlake i bijelog luka, prekriti telećom šniclom i preklopiti listom tost sira. Nanijeti malo pomfrita, kiselih krastavaca i paradajza pa preklopiti. Na isti način pripremiti još tri kajzerice.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.