Kapama

by | 1 Novembra, 2017

Foto: Pošalji recept

SASTOJCI:

1/2 kg mljevenog mesa
2 glavice crvenog luka
1 kg blitve ili špinata
1 dl ulja
so, biber, suhi začin
1/4 l neutralne pavlake

PRIPREMA:

1. Luk propržiti, zatim dodati meso i izdinstati.
2. Blitvu blanširati i isjeckati.
3. Kada je meso skoro gotovo, dodati suhi začin, so, biber i blitvu te dinstati dok ne ispari voda.
4. Na kraju dodati pavlaku, promiješati i ostaviti još minut da se krčka.

(Recept Srebrenke Petrović iz Vrbaške)

Da biste učestvovali u kreiranju sadržaja časopisa “Pošalji recept”, neophodno je da svoje recepte s fotografijama pripreme korak po korak, finalnom fotografijom jela i popunjenim ugovorom o autorskom djelu pošaljete na mejl [email protected] ili poštom na adresu Vrazova 1, 71000 Sarajevo – s naznakom za redakciju “Pošalji recept”.

VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU POŠALJI RECEPT!

www.facebook.com/Posalji-recept-BiH

IZVOR: POŠALJI RECEPT

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.