Osvježavajući ljetni tacosi

by | 5 Jula, 2019

Sastojci:

6 tortilja
80 g tvrdog sira
500 g pilećih prsa
100 g graha iz konzerve
150 g cherry paradajza
paprika
luk
listovi zelene salate
malo limunovog soka
maslinovo ulje
Za preliv:
grčki jogurt ili vrhnje
malo sjeckanog bijelog luka i vlasca

Priprema:

Nasijecite piletinu na trakice i popržite u woku ili na tavi. Očišćen paradajza, luk, papriku i salatu nasjeckajte, pomiješajte s ocijeđenim grahom i začinite limunovim sokom i maslinovim uljem, posložite u lagano popržene tacose, razdijelite komadiće pečene piletine i tvrdog sira te obogatite prelivom od jogurta ili vrhnja.

Izvor: 24sata.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.