Pileće ćufte punjene pistaćima by 24Kitchen

by | 21 Januara, 2013

Sastojci:

  • 75 g pistaća bez ljuske
  • 130 g maslaca
  • so i crni biber
  • 425 g pilećih grudi
  • 1 bjelanjak
  • prezle

Način pripreme:

1.U blenderu izmiksajte pistaće i maslac. Začinite solju i crnim biberom.
2.U blenderu sameljite komade piletine. Dodajte bjelanjak i začinite solju i crnim biberom. Ponovo sameljite. Dlanom oblikujte ćufte od mesa. Pospite prezlama i spljoštite ih. U sredinu stavite malo smjese od pistaća. Punjenje prekrijte mesom i dlanom oblikujte kuglice.
3.Kuglice uvaljajte u prezle i ispržite u vrelom ulju.

Još zanimljivih i ukusnih jela možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici 24Kitchen Serbia!

Izvor: 24Kitchen

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.