Piletina s ananasom

by | 13 Decembra, 2013

piletina-sa-ananasom

Sastojci:

  • 500 g pilećeg bijelog mesa
  • 1,5 dl terijaki sosa
  • 200 g kolutova ananasa iz konzerve
  • mješavina začina
  • ulje

Priprema:
1. Piletinu uzdužno isjeći na trake debljine 2 cm i začiniti po ukusu.
2. Isječenu piletinu preliti terijaki sosom (u pitanju je gotov sos sličan soja sosu koji može da se kupi u bolje snabdjevenim supermarketima) i ostaviti u frižideru da se marinira 30 min.
3. Kolutove ananasa isjeći na kockice.
4. Uzeti štapiće za ražnjiće pa na njih nizati i uvijati naizmjenično piletinu i ananas.
5. Ražnjiće peći na vrelom ulju najprije s jedne, a potom i s druge strane dok ne porumene.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.