Lazanje iz tave

by | 24 Jula, 2018

Sastojci:

3 kašike ulja
1 glavica crnog luka
3 čena bijelog luka
350 g miješanog mljevenog mesa
300 g kora za lazanje
800 g paradajz pelata
200 ml vode
2 kašičice suhog bosiljka
300 g svježeg sira
150 g kačkavalja
150 g mocarele

Priprema:

U tavi propržite sitno sjeckani crveni luk i bijeli luk, pa dodajte mljeveno meso, začinite i pržite nekoliko minuta. Dodajte vodu, paradajz sos i ostavite da se krčka petnaestak minuta.

Dodajte izlomljene kore za lazanje, pelat i bosiljak. Poklopite tavu  i ostavite na vatri dvadesetak minuta dok se tjestenina ne skuha.

Dodajte svježi sir, kačkavalj i mocarelu, ponovo poklopite i krčkajte još koji minut dok se sir ne rastopi.

Izvor: recepti.zena.blic.rs Foto: simplyscratch.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.