Lažni pomfrit od palente i začinskog bilja

by | 17 Oktobra, 2019

Sastojci:

8 kriški hladne palente
1 kašičica suhog ruzmarina
1 kašičica nasjeckanog bijelog luka
so
biber
mast ili maslac za prženje

Priprema:

U tavi ugrijte dovoljnu količinu masti za prženje. Dodajte ruzmarin kako bi se masnoća aromatizovala. Pržite na masnoći kriške po pet minuta sa svake strane. Prženu palentu izvadite na papirnate ubruse kako bi se upio višak masnoće.

Posoli i pobiberite.

Poslužite uz sos ili kao prilog glavnom jelu.

Izvor: gastro.24sata.hr Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.