Bavarski sendvič

by | 19 Aprila, 2014

Clipboard147

Sastojci:

  • 4 bavarske kifle
  • 250 g švapskog sira
  • 250 g svinjskog filea
  • 1 krastavac
  • 4 rotkvice
  • 2 paradajza
  • 4 lista zelene salate
  • 3 kisela krastavca
  • 5 kašika ulja
  • origano
  • mješavina začina

Priprema:

1. Svinjski file natrljati mješavinom začina i origana pa propržiti na vrelom ulju sa svih propržiti na vrelom ulju sa svih kako bi porumenio. Zatim ga izvaditi iz masnoće, ostaviti da se prohladi i sjeći na manje komade kao za giros.
2. Kisele krastavce izrendati na krupno rende pa sjediniti sa švapskim sirom, začiniti po ukusu i promiješati.
3. Paradajz isjeći na kolutove, krastavce i rotkvice na štapiće.
4. Bavarske kifle zasjeći po sredini pa unutrašnjost premazati kremom od sira i krastavaca. Prekriti listom zelene salate, posuti mesom, rotkvicama i krastavcima, poslagati kolutove paradajza i preklopiti. Na isti način od preostalog materijala napraviti još tri sendviča.

Izvor: lepotaizdravlje.rs/posaljirecept

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.