Domaći hljeb od bundeve

by | 12 Decembra, 2018

Sastojci:

2 jajeta
50 ml maslinovog ulja
50 ml meda
100 grama pirea od bundeve
2 kašičice zgnječene banane
smeđi šećer
prstohvat soli
2 kašičice praška za pecivo
cimet
pola šoljice vode
šoljica zobenih pahuljica
100 grama bademovog brašna
250 grama brašna

Priprema: 

Zagrijte rernu na 180 Celzijusa i stavite kalup za hljeb.

Pomeijšajte jaja s bundevom, bananom, medom i maslinovim uljem. Dodajte šećer, prašak za pecivo, so, cimet i promiješajte.

Dodajte zobene pahuljice, bademovo brašno i brašno i hljeb pecite 40 minuta.

Izvor: b92.net Foto: Pixabay

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.