Krem čorba od bundeve i krušaka

by | 24 Oktobra, 2017

Foto: Ljekovito bilje

Sastojci:

200 g krušaka
400 g bundeve
2 kašike maslinovog ulja + komadić putera
malo maslaca
1 ljubičasti luk
so
biber
1 kockica za supu

Priprema:

Kruške i bundevu oguliti, te ih narezati na kocke. Luk sitno isjeći, pa kratko propržiti na maslinovom ulju i puteru. Dodati kockice bundeve i kruške i dinstati nekoliko minuta. Potom naliti vodom da ogrezne, dodati kockicu za supu i kuhati dok povrće ne omekša, a zatim sve usitniti štapnim mikserom. Na kraju posoliti i pobiberiti.

VIŠE RECEPATA NAĆI ĆETE U MAGAZINU LJEKOVITO BILJE BiH!

FB: www.facebook.com/Ljekovito-bilje-BiH

IZVOR: LJEKOVITO BILJE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.