Namaz od leblebije i tunjevine

by | 2 Februara, 2019

Sastojci:

700 g konzervirane leblebije
200 g konzervisane tunjevine (komadići)
4 kašike maslinovog ulja
1 kašičica soli
1/2 kašičice bibera
1/2 kašičice bijelog luka u prahu
1 kašika koncentrata paradajza
5 kašika majoneze
2 kašikee senfa

Priprema:

Leblebiju isprati pod tekućom vodom i odstraniti joj opne (zbog strukture namaza, da bude baš kremast).

Pomiješati u posudi leblebiju, tunjevinu i sve ostale sastoje i dobro izblendati. Ako nemate blender možete ovo napraviti i štapnim mikserom.

Poslužiti uz krekere ili tost.

Izvor: recipeci.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.