Okrepljujuća čorba od špinata sa grizom!

by | 11 Marta, 2019

Sastojci:

150 g špinata
4 kašike griza
2 kašike ulja
1 manja glavica crvenog luka
so
povrtni začin
aleva paprika
8 dl (zavisi kakvu gustinu želite) vode
1 jaje

Priprema:

Na zagrijanom ulju malo pro­pr­ži­ti sit­no sjec­kan cr­veni luk, zatim do­da­ti očišćen, opran isjeckan špinat i na tihoj va­tri distati.

Posoliti, začiniti, pa si­pa­ti griz i ale­vu pa­pri­ku i distati još ma­lo. Zatim na­li­ti mla­kom vo­dom, pu­sti­ti da pro­vri i kuhati oko 10 minuta, pa sklo­ni­ti sa vatre. Ako je potrebno još posoliti i začiniti.

U ta­njiru umutiti ja­je, pa uz ne­pre­kid­no miješa­nje sipati u go­to­vu čor­bu.

Izvor: superrecepti.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.