Punjene kifle

by | 1 Januara, 2017
Foto: Pošalji recept Guliver/Thinkstock

Foto: Pošalji recept
Guliver/Thinkstock

Sastojci:

10 manjih kifli
100 g putera
200 g mortadele
150 g kačkavalja
3 struka mladog luka
so, biber

Priprema:

1. Kiflama isjeći gornji dio i izdubiti sredinu. Sredinu sačuvati.
2. Mortadelu sitno isjeckati i pomiješati sa sitno sjeckanim mladim lukom i rendanim kačkavaljem. U to dodati sredinu kifli i pomiješati.
3. Unutrašnjost kifli premazati sa malo putera, dodati mortadelu, luk i kačkavalj pa začinitii prema ukusu.
4. Složiti u vatrostalnu posudu ili pleh obložen papirom za pečenje i peći u ugrijanoj rerni na 180ºC oko 20 minuta tj. dok ne porumene.
5. Poslužiti toplo uz jogurt, kefir, kiselo mlijeko ili po želji.

IZVOR: POŠALJI RECEPT

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.