Rižoto s karijem i povrćem

by | 10 Februara, 2019

Sastojci:

šolja riže
crveni luk
cherry paradajz
šolja graška
mrkva
kari
prstohvat soli i bibera

Priprema:

Rižu properite i skuhajte. Na malo ulja propržite crveni luk i poslije nekoliko minuta dodajte cherry paradajz isjeckan na polovine i dinstajte. Dinstajte dok paradajz ne omekša. Zatim dodajte grašak, sitno sjeckanu mrkvu i kari i sve zajedno miješajte da se sjedini. Na kraju dodajte i rižu i ostavite da se još malo krčka na srednjoj temperaturi.

Možete poslužiti topao rižoto uz meso po vašem izboru.

Izvor: lepotaizdravlje.rs Foto: Guliver/Getty Images

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.